Tarinani.


Haluan kertoa oman tarinani.

Vaikuttajana, järjestötoimijana, yrittäjänä ja runsaasti vapaaehtoistyötä tehneenä olen ollut etuoikeutettu saadessani kohdata eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Olen aina halunnut kuunnella ihmisiä ja kehittää ihmisten ajatusten pohjalta omaa toimintaani ja omia mielipiteitäni. Kentän ääni on ollut minulle aina se tärkein ääni. Ihmisten kuunteleminen on ollut minulle aina tärkeää.

------------------------------- Matka Kokoomuslaisena politiikkaa tehden on ollut pitkä ja antoisa. Tuo matka on kestänyt jo 11 vuotta ja olen saanut matkan varrella työskennellä lukuisten upeiden ihmisten kanssa eri tasolla, paikallistasolla, piiritasolla kuin valtakunnan tasollakin.

Matkalla olen toiminut myös lukuisissa järjestöissä, joille antamani panos on ollut puuhtaasti vapaaehtoistyötä. Näistä mainittavimpina mm. Vaasan Yrittäjät, Ilmajoen Salibandy Ry, Koskenkorvan Urheilijat RY, Vaasan Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta VAMOK RY, Vaasan Tradenomiopiskelijat, Ilmajoen Nuorisovaltuusto, Nuorisovaltuustojen liiton Pohjanmaan piiri, Ilmajoen elävän musiikin yhdistys sekä lukuisia muita.

Jo yläaste- ja lukioikäisenä 14-17 -vuotiaana toimin aktiivisesti nuorisovaltuustotoiminnassa tuoden nuorison ääntä päätöksentekoon. Pääsin lukuisissa projekteissa kehittämään nuorten olosuhteita, merkittävimpinä saavutuksinamme yhteisen tiimityön kautta vuosien työn tuloksena rakennettiin mm. pitkään toivottu Nuorisotalo Ilmajoelle koulukeskuksen viereen. Samoihin aikoihin liityin Kokoomukseen ja aloitin paikallistoiminnassa Ilmajoella.

Nuorten sekä nuorten aikuisten asioiden kehittäminen oli vuosien ajan tärkeimpiä tehtäviäni ja sain kunnian toimia lukuisissa projekteissa. Rakensimme yhteistyötä koko maakunnan tasolla. Toimin aikanaan myös ensimmäisessä Nuorisovaltuustojen liiton Pohjanmaan piirin hallituksessa varapuheenjohtajana ja perustajajäsenenä. Sittemmin on ollut ilo seurata, miten Pohjanmaan nuorisovaltuustot ovat tehneet menestyksekästä työtä, viimeisimpänä Vaasan nuorisovaltuuston voittama Suomen Vuoden Nuorisovaltuusto- palkinto.

Viisi vuotta sitten toimin Kokoomuksen yhden merkittävimmän alajärjestön, Kokoomusnuorten ylintä toimeenpanovaltaa käyttävässä liittohallituksessa. Etenkin tuo vuosi antoi paljon. Tuona aikana verkostoiduin vahvasti puolueemme toimijoihin eri asteilla ja lukuisat kansanedustajat sekä ministerit tulivat tutuiksi. Verkostot ovat ensiarvoisen tärkeitä kansanedustajan työssä.

Ilmajoella toimin nuoriso- ja liikuntalautakunnan varapuheenjohtajana vuodet 2013- 2016. Tuona aikana pidin erityisen tärkeänä lähiliikuntapaikkojen kunnostusta.

Viimeiset kaksi vuotta olen toiminut Pohjanmaan Kokoomuksen piirihallituksessa, vuonna 2017 vuotena piirin varapuheenjohtajana.

Vuonna 2017 nousin Vaasan kaupunginvaltuustoon nuorimpana edustajana. Tavoitteekseni asetin 300-400 ääntä ja tulos oli tarkistuslaskennan jälkeen 372. Tuloksen myötä sain Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan varapuheenjohtajan paikan. Tehtävä on mieluisa, sillä tunnen kattavasti molempien sektoreiden tarpeet ja toimijat Vaasan seudulla ja pystyn kehittämään toimintaa tiedon pohjalta.

Keväällä 2019 olen ehdolla Vaasan vaalipiiristä kansaneudstajaksi Kokoomuksen listalla. Tavoittelen 5000 ääntä, mikä riittäisi selkeään läpimenoon.

Läpimennessäni olen kiinnostunut erityisesti Liikenne- ja viestintävaliokunnan, tulevaisuusvaliokunnan sekä sivistysvaliokunnan tehtävistä.

--------------------------------------

Nykyisiä luottamustehtäviäni: - Kaupunginvaltuutettu, Vaasa 2017-2021 - Pohjanmaan Kokoomus hallituksen jäsen 2017- - Vaasan Yrittäjät hallituksen jäsen 2017- - Koskenkorvan Urheilijat superpesisjaoston varapuheenjohtaja 2017 - Kulttuuri- ja liikuntalautakunta Vaasa, Varapuheenjohtaja - Vaasan Kokoomus hallituksen jäsen 2017- - Palosaaren Yrityskeskus Oy, hallituksen jäsen

Aikaisempia luottamustehtäviäni: -Jaakko Ilkan koulun oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 2007-2008 -Ilmajoen lukion oppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja 2009-2010 -Ilmajoen nuorisovaltuuston puheenjohtaja 2010-2012 -Nuorisovaltuustojen liiton Väli-Suomen piirihallituksen luottamusmiestaloudenhoitaja 2010 -Nuorisovaltuustojen liiton Väli-Suomen piirihallituksen varapuheenjohtaja 2011 -Kauhavan lentosotakoulun varusmiestoimikunnan sihteeri 2011-2012 -Reserviupseerikoulun oppilaskunnan hallituksen jäsen kurssi 239 (2011-2012) Kurssijuhlajaoston päällikkö -Pohjanmaan Kokoomusnuorten hallituksen jäsen 2013-2014 -Vaasan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan edustajiston PJ 2014 -Vaasan tradenomiopiskelijoiden varapuheenjohtaja 2014 -Vaasan ammattikorkeakoulun osakeyhtiön hallituksen jäsen 2013-2016 -Ilmajoen nuoriso- ja liikuntalautakunnan varapuheenjohtaja 2013-2016 -Kurikan Jäähalli OY hallituksen jäsen 2013-2018 -Kokoomusnuorten liittohallituksen jäsen 2016 -Pohjanmaan Kokoomusnuorten hallituksen jäsen 2013-2017 -Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2015-2016 -ISB Ilmajoen Salibandy RY puheenjohtaja 2013-2017 -SYT -Suomen yrittäjien työttömyyskassan hallitus varajäsen 2017 - 2018 -Pohjanmaan Kokoomus varapuheenjohtaja 2017


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 Tommi Mäki / Ari Myllyniemi