Asetun ehdolle Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkaaksi Vaasan vaalipiiristä


Olen päättänyt asettua ehdolle eduskuntavaaleissa Vaasan vaalipiiristä tavoitteenani 5000 ääntä. Piiri kattaa kolme maakuntaa, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan. Päätöstäni vahvisti valtaisa tuki, jota olen saanut Vaasanseudun lisäksi mm. Ilmajoen, Kurikan ja Seinäjoen seudulta. Vaalit käydään ensi keväänä vaalipäivän ollessa 14.4.2019.

Olen vuosien varrella toimiessani lukuisissa eri tehtävissä kerännyt vankan kokemuksen järjestötoiminnasta, yrityselämästä ja myös valtakunnantason politiikasta. Olen 110% täynnä intoa ja tarmoa lähteä vaaleihin koko Vaasan vanhan läänin ehdokkaana. Vuosien varrella olen kerännyt myös laajan verkoston politiikan ja vaikuttajien keskuudessa, joten uskon kykeneväni erittäin tehokkaasti ja aikaansaavasti toimimaan kansanedustajana. Pohjalainen sydän sykkii vahvaa yrittäjähenkeä ja rohkealla, sinnikkäällä sekä rehellisellä asenteella olen onnistunut lukuisissa projekteissa sekä erilaisten tiimien johtajana. Lähden tavoittelemaan vaaleissa 5000 ääntä, joka riittää aiempien vaalien perusteella selkeään läpimenoon Kokoomuksen listalta. Lopullisen Kokoomuksen ehdokaslistan vaalipiirissä hyväksyy Pohjanmaan Kokoomuksen piirikokous marraskuussa.

Pressikuvat: (kuvien oikeudet: Tommi Mäki)

https://www.dropbox.com/sh/0ekyu21xhp9e806/AACqs431oyCq5CEz1prmyQd0a?dl=0


Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 Tommi Mäki / Ari Myllyniemi