Pidä pyöräsi!


Vaasassa pyöräillään paljon. Olen huomannut ja kuullut että pyöriä myös varastetaan Vaasassa todella paljon (400-450 vuodessa). Ongelma on siis yllättävän iso. Pyöräilyn ja kevyeen liikenteeseen tulee ehdottomasti satsata opiskelijakaupungissa. Omat ehdotukset: 1. Kaupunki voisi hankkia jykeviä ja tyylikkäitä pyörätelineitä kaupungille, joissa on pyöränlukot valmiina. Lukko voisi olla yksinkertainen koodillinen malli, johon voit asettaa oman henkilökohtaisen koodin. Muitakin lukitsemistapoja on lukuisia, näistä parhaiten soveltuva laajasti käyttöön! Samaa lukkoa voi tietenkin käyttää heti lähtiessäsi seuraava henkilö 2. Pyörävuokra-varikoita keskustaan, palosaarelle ja asuinalueille. Tämä malli on jo yleistymässä Suomessa muuallakin (mm. Alepan pyörävarikot) -------------------------------------------------------------------- TOMMI MÄKI 25-vuotias nuori yrittäjä täynnä energiaa ja visioita. Ehdolla Vaasan kaupunginvaltuustoon

Kuva: Yle (http://yle.fi/uutiset/3-6230765)

#liikunta #pyöräily #varkaudet #kaupunki

Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019 Tommi Mäki / Ari Myllyniemi